Logo

Search form

Egmont H. Petersens Kollegium

 

Afskedsreception for aftrædende efor Hans Peter Jensen 

 

Vores Efor/Direktør Hans Peter Jensen går 1. juli på en velfortjent pension efter knap 19 år ved roret her på Egmont Kollegiet.

Vi hylder Hans Peters store indsats og mange bedrifter ved en reception for kollegianere, personale, samarbejdspartnere, familie og venner

 

tirsdag d. 27. juni kl 15-17

Salen på Egmont Kollegiet

 

Aftrædende efor Hans Peter Jensen

----------------------------------------------------------------

Tiltrædende efor Jess Pilegaard

(Foto Jens Peter Engedal)

 

Det er derfor også en stor glæde nu at kunne introducere Egmont Kollegiets kommende Efor/Direktør Jess Pilegaard, der tiltræder stillingen 1. august 2023.

Jess Pilegaard (f. 1972) har siden november 2019 været direktør for det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og er således stedkendt på Nørre Campus! Som Fakultetsdirektør har Jess Pilegaard en solid indsigt i universitetsverdenen og det uddannelsespolitiske landskab, ligesom han er dybt involveret i arbejdet med at skabe gode studiemiljøer for de godt 7,500 studerende på det sundhedsfaglige område.

Jess Pilegaard er uddannet cand.scient.pol. og tog efter de første 4 år i udenrigsministeriet orlov for at skrive en Ph.D. afhandling på Dansk Institut for Internationale Studier (2003-2005). Efterfølgende genoptog han chefkarrieren i udenrigsministeriet, hvor han bl.a. fik ansvaret for ministeriets bygninger på Asiatisk Plads og de danske repræsentationer og medarbejderboliger i udlandet. Efter næsten 20 år i udenrigstjenesten skiftede han i 2017 til Rigspolitiet, som havde brug for en Afdelingschef for Strategi og Analyse, og herfra gik vejen tilbage til KU i 2019.

Ved siden af karrieren har Jess Pilegaard løbende haft undervisningsopgaver på KU, RUC og senest CBS, og han er fortsat tilknyttet censorkorpset i Statskundskab. Jess Pilegaard er fraskilt, far til 4 efterhånden store børn, og kæreste med arkitekt Gerd Louise Utke Schiøler. Jess Pilegaard flytter ind i Eforboligen på Jagtvej 172 efter sommerferien, med sønnen Max på 18 og den yngste datter Molly på 16.

Vi ser meget frem til at byde Jess Pilegaard velkommen på Egmont Kollegiet til august og sammen med kollegianerne og personalet at tage fat på et nyt kapitel i vores traditionsrige kollegies historie.  

På vegne af Bestyrelsen for Egmont H. Petersens Kollegium

Dorte Salskov-Iversen (formand)

 

------------------------

Next online application will open Winther 2023/24. Date to be stated later

 

Opdateret: 15/5-23

Danish
.