Logo

Search form

Cafeen

Café Irgens er kollegiets café, hvor alle beboere på Egmont er velkomne. Det er kun egmontianere, der har adgang til caféen.

Hver torsdag uden for stilleperiode og sommerferie afholder caféen torsdagscafé. 
Torsdagscaféen er stedet, hvor man kan få en kop kaffe, tage et spil backgammon, skak eller terninger, drikke en øl og møde andre kollegianere. Oftest er der også rig mulighed for en god fest senere på aftenen. 
Derudover støtter torsdagscaféen kreativiteten på Egmont, og der er rig mulighed for at komme med kreative indslag i form af digtoplæsning, musiske optrædener, quizzes eller andet.

Hver torsdagscafé arrangeres af et af Egmonts køkkener eller udvalg, som stiller med bartendere og bestemmer aftenens tema, evt. oppyntning og indslag.

Til hverdag styres caféen af Cafébestyrelsen, der består af 8-12 kollegianere som har hvert sit ansvarsområde, og som søger at køre caféen bedst muligt efter de af kollegiet fastsatte og godkendte regler. 

Der bliver løbende søgt om nye medlemmer, og alle beboere er meget velkomne til at søge! Ansøgninger annonceres via opslag på facebook og på køkkenerne.

Danish
.